Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-11-2011 | Article Rating | (0) reacties

NHA en Kennisnet verkozen tot 'Website van het Jaar'

NHA en Kennisnet verkozen tot 'Website van het Jaar' NHA.nl, een website voor thuisstudie, is afgelopen week uitgeroepen tot beste website van het jaar in de categorie 'Educatie. De website Kennisnet.nl werd uitgeroepen tot 'populairste website' in dezelfde categorie.

Van de vijf genomineerde websites van educatieve instellingen kregen Kennisnet.nl en NHA.nl de meeste stemmen. Eerder won Kennisnet deze prijs al in 2006 en 2010.


Dit jaar bracht het Nederlandse publiek 734.174 stemmen uit op websitevanhetjaar.nl. Tweakers.net werd uiteindelijk uitgeroepen tot beste website van 2011.

De ´Website van het Jaar´ is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de eigenaar van de beste website in Nederland. Deze titel werd in 2005 gewonnen door www.postbank.nl, in 2006 door www.zylom.nl, in 2007 door www.google.nl, in 2008 door www.hyves.nl, in 2009 door www.tweakers.net en in 2010 door www.yunoo.nl (nu AFAS Personal).

Het publiek beoordeelde dit jaar uit 22 categorieën haar favoriet op inhoud, navigatie en ontwerp en konden aangeven in welke mate zij de site zou aanbevelen aan anderen. Per categorie zijn er twee awards: Beste Website en Populairste Website.

De verkiezing wordt georganiseerd door MetrixLab in samenwerking met Emerce.

Meer informatie op websitevanhetjaar.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.