Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-10-2011 | Article Rating | (0) reacties

Open Universiteit medeorganisator mLearn 2012

Open Universiteit medeorganisator mLearn 2012

Het Centre for Learning Sciences and Technologies (CELSTEC) van Open Universiteit  organiseert volgend jaar samen met het CICERO Learning Network van de Universiteit van Helsinki de mLearn Conferentie 2012.

 

De conferentie vindt volgend jaar plaats in Helsinki. Tijdens de 10e mLearn Internationale Conferentie over Mobiel en Contextueel Leren, die van 18-21 oktober 2011 werd gehouden in Peking, China, is de locatie voor de conferentie van volgend jaar aangekondigd.

De Internationale Conferentie over Mobiel en Contextueel Leren (mLearn) wordt beschouwd als de belangrijkste internationale conferentie over leren met mobiele technologieën en leren over contexten. Elk jaar trekt deze conferentie vele deelnemers uit meer dan zestig landen uit alle werelddelen. De conferentie is een forum voor het delen en verspreiden van kennis.

Doel van de conferentie is een kritisch debat over en onderzoek naar theorieën, benaderingen en toepassingen van mobiel en contextueel leren te stimuleren; additioneel doel is onderzoekers en praktijkmensen uit de hele wereld samen te brengen om kennis, ervaring en onderzoek op het gebied van mobiel leren te delen; voorts is het doel om dialoog en netwerken te stimuleren om het delen en verspreiden van kennis over de hele wereld te bevorderen.

Zie voor meer informatie de website van mLearn Conferentie 2011 of de aankondiging van de mLearn Conferentie 2012.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.