Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 24-10-2011 | Article Rating | (0) reacties

Zorg Leren E-learning Roadshow 2011: 'Meer met Minder'

Zorg Leren E-learning Roadshow 2011: 'Meer met Minder' Het landelijke e-learning netwerk Zorg Leren lanceert dit najaar haar traditionele roadshow. Via het thema ‘Meer met Minder’ wordt aangetoond hoe zorginstellingen ondanks de toenemende werkdruk en krimpende personeelsbestanden het leren en ontwikkelen van medewerkers kosteneffectief inzetten.

De roadshow is voor Hoofden Opleidingen, HRM en P&O met interesse in laagdrempelig en efficiënt opleiden in de eigen organisatie. Uiteraard komt ook de Zorg Leren netwerkformule van het gezamenlijk ontwikkelen van digitale opleidingen aan bod.

Praktijkcarrousel

Zorg Leren is het netwerk van Nederlandse zorginstellingen ter bevordering van e-learning in alle sectoren. Deelnemers van dit netwerk ontwikkelen gezamenlijk e-learning opleidingen, zowel voor de eigen organisatie als de sector waarin zij actief zijn.

Tijdens de roadshow worden belangstellenden via meerdere, korte sessies geïnformeerd over de inzet van digitaal opleiden in de zorg. Het programma bevat naast een aantal praktijkcases ook een “praktijkcarrousel”, waarin deelnemers concreet met e-learning aan de slag gaan binnen drie aansprekende, herkenbare scenario’s.

De roadshow vindt plaats op 11 en 17 november en is vrij toegankelijk voor vertegenwoordigers van Nederlandse zorginstellingen. Kijk voor exacte locaties en aanmeldmogelijkheden op de website van het Zorg Leren Netwerk.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.