Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 21-10-2011 | Article Rating | (0) reacties

Psychiatrie Nederland lanceert nieuw e-learningportaal

Psychiatrie Nederland lanceert nieuw e-learningportaal

Psychiatrie Nederland is gisteren van start gegaan met het nieuwe E-Learning portaal GGZ Opleiden. Dit nieuwe portaal vervangt het oude E-Learning programma dat in 2010 is opgestart.

In bijna twee jaar tijd hebben ruim 2000 cursisten het E-Learning programma bezocht. Het nieuwe portaal biedt meer ruimte, maar bovenal een ruim aantal extra mogelijkheden, om cursussen over onderwerpen in de geestelijke gezondheidszorg aan te kunnen bieden.

GGZ Opleiden biedt gratis cursussen aan binnen de psychiatrie. De cursussen zijn geschikt voor alle professionals in deze sector. Hiermee voorziet GGZ Opleiden in een behoefte die al lange tijd bestaat onder professionals. Professionals als verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, maatschappelijk werkers, pedagogisch werkers, psychologen en co-assistenten kunnen gratis registreren op het portaal.

Iedere cursus bestaat uit een aantal interactieve lessen waarna een eindtoets gemaakt kan worden. Tevens is het voor cursisten mogelijk om een certificaat te behalen voor een aantal cursussen. Deze kunnen gebruikt worden voor portfolio of kwaliteitsregister-doeleinden. Het cursusaanbod bestaat op dit moment uit de cursussen: schizofrenie, depressie, syndroom van Münchhausen, antipsychotica, Wet BIG, Verpleegkundige diagnose en de cursus verslaving.

Het E-Learning portaal GGZ Opleiden is te vinden op www.ggzopleidingen.nl 
Registratie en deelname aan de cursussen is gratis.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.