Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-10-2011 | Article Rating | (0) reacties

Samenwerking Viafrica en E-learning for Kids

Samenwerking Viafrica en E-learning for Kids De Stichting e-Learning for Kids stelt zijn digitale onderwijsprogramma beschikbaar aan Viafrica, een Nederlandse organisatie die zich toelegt op ontwikkeling in Afrika door de inzet van ICT.

Viafrica zal de e-learning lesprogramma’s  inzetten voor haar programma CLASSworks in Kenia en Tanzania. CLASSworks voorziet in de begeleiding van middelbare scholen bij alle essentiële onderdelen die samenhangen met het beheer en gebruik van een computerlokaal op scholen in het voortgezet onderwijs.

Ook training van docenten, onderhoud en support maken onderdeel uit van het programma. Sinds 2003 heeft Viafrica ruim 150 computerlokalen ingericht en heeft daarmee 50.000 studenten toegang gegeven tot ICT-onderwijs.

Bron: E-learning for Kids


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.