Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 03-11-2011 | Article Rating | (0) reacties

C1000 leermateriaal CBL-gecertificeerd

Vanaf eind september lanceert C1000 zes nieuwe e-learning Introductieprogramma's voor alle C1000 medewerkers. Samen met Bright Alley is online leermateriaal ontwikkeld voor de winkelafdelingen Vleeswaren & Kaas, Bakkerij, Houdbaar, Vlees & Vis, Kassa en AGF.

Inhoudelijk wordt aandacht besteedt aan klantgerichtheid, productkennis, ontvangst, opslag & bewerking van producten, het vullen van de afdeling, een goede presentatie, het werkproces, veiligheid en hygiëne.


"Uniek binnen de supermarktbranche is de erkenning van de kwaliteit van deze C1000 introductieprogramma's door de CBL2-niveau certificering." aldus Marjolein Verhoeven, manager HR Ontwikkeling van C1000. Ook de basisvakopleidingen voor aankomende afdelingsmanagers zijn recentelijk op CBL3-niveau gecertificeerd. Klik hier om het volledige persbericht te lezen van deze basisvakopleidingen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.