Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 27-10-2011 | Article Rating | (0) reacties

Bright Alley realiseert e-learningmodules voor Univar

Weet u waar de formule (C6H10O5)n voor staat? Wij inmiddels wel. Bright Alley ontwikkelt voor Univar 50 e-learningmodules over chemische grondstoffen. De modules worden internationaal ingezet voor sales representatives van Univar.

 
Klanten van Univar maken producten waar chemische grondstoffen in zitten. Sales representatives van Univar adviseren hun klanten over het gebruik van die grondstoffen. Dat vraagt om heel specifieke productkennis. Bright Alley ontwikkelt voor elke industry van Univar e-learningmodules: Personal Care, Household, Coatings, Food en Pharma. Via de modules leren de sales reps de benodigde basiskennis. Efficiënt en effectief.

Maar wat is basiskennis is over chemische grondstoffen? Samen met inhoudsexperts van Univar doken de onderwijskundigen van Bright Alley de informatie in. Voor elke industry is nauwkeurig uitgezocht waar die basiskennis uit bestaat. Daarna ging Bright Alley aan de slag met het schrijven van de modules. Zo weten wij nu dat de formule (C6H10O5)n ook wel polydextrose heet en in de Food industry wordt gebruikt in light producten.

De modules zijn interactief en bieden verschillende soorten vragen, gedegen feedback en verhelderende uitleg. Hieronder een screenshot uit een module over Colour Cosmetics voor Personal Care.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hiltje Nawijn:
hiltje.nawijn@brightalley.nl
tel. +31 (0)6 - 11041787
secr. +31 (0) 30 - 21 23 200


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.