Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 13-10-2011 | Article Rating | (0) reacties

Zorg en e-learning 2.0 - Lunchsessie bij Bright Alley

Op donderdag 6 oktober is Bright Alley met een stand aanwezig op het congres 'B-learning in ziekenhuizen 2.0', een congres voor en door ziekenhuizen. Tijdens dit congres krijgt u verfrissende inzichten, doet u concrete ideeën op en ontvangt u tools op het gebied van b-learning.

Het congres gaat over blended learning in de zorg. B-learning is e-learning gecombineerd met contractonderwijs. Dit biedt een uitkomst in een tijdperk waar efficiëntie, kwaliteit en kostenreductie hoog op de agenda staan. Bright Alley kan als expert ondersteuning bieden aan zorginstellingen op het gebied van e-learning.

Bij onze congresstand laten we zien op welke manieren we samenwerken als opleidingspartner in de zorg. Ook gaan we graag met u in gesprek om te horen waar u mee bezig bent en waar behoefte aan is. Met onze oplossingen zorgen wij ervoor dat uw zorg nog beter wordt.

Het congres vindt plaats in Het Vorstelijk Complex in Utrecht. Meer informatie? De brochure van het congres kunt u hier downloaden: www.nvzplus.nl/UserFiles/File/Brochure%20Congres%20B-learning%202011.pdf.

Ook kunt u contact opnemen met Amarens Bakker:
amarens.bakker@brightalley.nl
tel. +31 (0) 6 - 11041724
secr. +31 (0) 30 - 21 23 200


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.