Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 06-10-2011 | Article Rating | (0) reacties

Bright Alley presenteert zich voor de tiende keer op de Performa

Komt u ook naar Performa 2011, de vakbeurs voor bedrijfsopleidingen en human resources? Dan zien wij u graag op woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2011 in de Jaarbeurs Utrecht. Bright Alley presenteert zich dit jaar alweer voor de tiende (!) keer als deelnemer op hét vakevenement voor HR.

 
Onze stand
Wij staan voor u klaar in onze stand F 114. Daar laten we u graag zien welke oplossingen wij het afgelopen jaar hebben ontwikkeld op het gebied van e-learning en serious games. Maar Bright Alley doet meer. Vraag ook eens naar onze andere vormen van dienstverlening!

Workshop Online leren anno 2011: Sociaal, Speels en Succesvol
Online leren is al lang niet meer saai en eenzaam! Hoe bereik je dat? Laat het aansluiten bij natuurlijke vormen van informeel leren en samen leren. De technieken daarvoor zijn overal beschikbaar: social media, slimme apps, communities, gamification. Het is in de praktijk echter niet eenvoudig om een actief (leer)netwerk op te zetten. In deze workshop inspirerende, concrete voorbeelden over community building, het direct kunnen toepassen in de praktijk en hoe gamification dit proces kan ondersteunen.

Op beide dagen verzorgen wij deze workshop in Beurstheater VI. Op
12 oktober is de workshop van 11.30-11.55 uur en op 13 oktober van 13.30-13.55 uur.

Gratis toegangskaarten
Bestel gratis toegangskaarten voor Performa 2011! Wat moet u daarvoor doen? Ga naar de homepage van Performa en registreer u vóór dinsdag 11 oktober 17.00 uur via de link Aanmelden Performa 2011 rechtsboven in het scherm. Vul de relatiecode R1460 in. U ontvangt dan een bevestigingsmail, met een badge in een pdf-file als bijlage. Deze badge is uw gratis toegangsbewijs.

Tot ziens in de Jaarbeurs op 12 of 13 oktober (van 10.00 tot 16.00 uur)!

Uiteraard kunt u voor vragen contact met ons opnemen: 030 21 23 200.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.