Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-10-2011 | Article Rating | (0) reacties

Buchmesse besteedt aandacht aan digitale ontwikkelingen

Het effect van digitale ontwikkelingen op de uitgeefwereld wordt steeds groter. Tijdens de komende Buchmesse wordt veel aandacht besteed aan digitale ontwikkelingen in het boekenvak.

Een onderdeel van de Buchmesse is sinds vorig jaar Frankfurt Academy. Dit jaar is één van de conferenties van dit onderdeel ‘Publishers Launch Frankfurt 2011 – eBook Go Global!’. De conferentie biedt een overzicht van de stand van ebooks en digitale content in de belangrijkste markten wereldwijd. Aan het woord komen belangrijke partijen zoals Google, Amazon en Kobo die de verwachtingen voor het komende jaar zullen presenteren.

Daarnaast vertellen verschillende andere belangrijke partijen uit de industrie, waaronder Stephen Page van Faber & Faber en Bloomsbury’s Evan Schnittman, over de status van digitale veranderingen en de internationale adoptie van ebooks. Deze conferentie vindt plaats op 10 oktober.

Bron/meer informatie: eReaders.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.