Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 19-09-2011 | Article Rating | (0) reacties

Leerlingen in Emmen aan de slag met iPad

Leerlingen in Emmen aan de slag met iPad Leerlingen van basisschool Het Talent in Emmen krijgen vanaf deze week les met behulp van een iPad, meldt het Dagblad van het Noorden.

De iPad zal vooral ingezet worden tijdens taallessen. De leerlingen van Het Talent krijgen nu standaard Engelse les, maar door een aantal applicaties op de iPad kunnen de kinderen ook cursussen Spaans en Frans volgen. Ook kunnen ze kiezen voor onderwijs op middelbare schoolniveau.

Directeur Bertie Vink benadrukt dat de leerlingen de extra vakken alleen doen als ze naast de normale lessen nog tijd overhouden. Volgens Vink wil Het Talent vernieuwend en uitdagend onderwijs bieden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.