Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 14-09-2011 | Article Rating | (0) reacties

Bright Alley ontwikkelt online leeraanbod UWV WERKbedrijf

Bright Alley ontwikkelt online leeraanbod UWV WERKbedrijf UWV WERKbedrijf start met een omvangrijke omzetting van haar klassikale opleidingen naar een geïntegreerd online leeraanbod. Bright Alley, partner in online leren, voert deze overgang uit en wordt daarbij ondersteund door ervaren trainers van Human Capital Group Talent Development.
UWV WERKbedrijf gaat haar visie op e-dienstverlening versneld uitvoeren. Onder het motto "e-learning tenzij…" worden alle interne trainings- en opleidingsprogramma's voortaan via e-learning aangeboden. UWV WERKbedrijf maakt hiermee een grote efficiencyslag en bespaart daarmee aanzienlijk op kosten. Tegelijkertijd wordt hiermee ingespeeld op de toenemende vraag naar online dienstverlening bij de klanten van UWV WERKbedrijf.

Bright Alley ontwikkelt een groot aantal e-learning modules voor UWV WERKbedrijf. Deze modules omvatten alle aspecten die de beroepsuitoefening van de werkcoaches van het UWV WERKbedrijf ondersteunen. Kennis en vaardigheden staan hierbij centraal. Aanvullend implementeren wij een online leerplatform ter ondersteuning van cursus- en cursistenmanagement. De implementatie van het online leeraanbod omvat tevens het ontwikkelen van een serious game en het trainen van de adviseurs Leren en Ontwikkelen. Naast de aanzienlijke kostenbesparing is het UWV WERKbedrijf nu ook in staat om de voortgang en vooral de effectiviteit van het online leerproces van de deelnemers te meten!


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.