Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-07-2011 | Article Rating | (0) reacties

Uitgeverij Malmberg start met webcare

Uitgeverij Malmberg start met webcare

Sinds enkele weken is er bij uitgeverij Malmberg een webcare-team actief. Het team houdt zich bezig met het via internet opsporen van vragen en opmerkingen van docenten, schoolmanagers en leerlingen over lesmethodes.

Het doel is om docenten en schoolmanagers optimaal ondersteunen bij de

dagelijkse lespraktijk. Malmberg is de eerste educatieve uitgeverij met een webcare-team.

Het webcare-team is dagelijks actief op internet via Twitter, Facebook en Hyves en educatieve fora. De leden van het team geven informatie, beantwoorden vragen en lossen individuele problemen op. Het team reageert hierbij altijd namens Malmberg. Openheid en transparantie staan hierbij voorop.

Malmberg heeft in de afgelopen weken al veel mensen geholpen bij het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen. De ondersteuning varieert van iemand op weg helpen bij de zoektocht naar een nieuwe methode tot het helpen van een leerling die vastloopt bij het maken van zijn huiswerk. “Daar waar Malmberg écht toegevoegde waarde kan bieden, helpen we. De reacties zijn enorm positief. Iemand die een vraag of probleem kenbaar maakt op internet verwacht namelijk niet per definitie een reactie van Malmberg. Die pro-actieve rol van Malmberg wordt erg gewaardeerd en ook ervaren als gemak", aldus Ronald Philipsen, marketingmanager bij Malmberg.

Het webcare-team van Malmberg is te volgen of raadplegen via @Malmberghelpt.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.