Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 01-08-2011 | Article Rating | (0) reacties

Enthousiast welkom voor nieuwe C1000 medewerkers

Supermarktketen C1000 wil dat haar nieuwe medewerkers op een speelse manier een goede eerste indruk van hun werkgever krijgen. Bright Alley ontwikkelde hiervoor een introductieprogramma waarin een enthousiaste collega je mee de winkel inneemt. Zij vertelt waar C1000 voor staat, waarin C1000 onderscheidend is en wat er van jou als nieuwe medewerker wordt verwacht.

Terwijl de collega vertelt, schuiven verschillende afbeeldingen het beeld in en uit ter ondersteuning van het verhaal. Ook filmfragmenten en ervaringen van klanten dragen hieraan bij. Na elk onderdeel krijgt de deelnemer een opdracht of een vraag om te kijken of het onderwerp echt is doorgedrongen.

De cursus is enthousiast ontvangen en Bright Alley is momenteel voor alle afdelingen van C1000 vervolgcursussen aan het ontwikkelen in hetzelfde format.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.