Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 04-07-2011 | Article Rating | (0) reacties

BRIGHT ALLEY EN HC ZIEN WINKANSEN IN HOSPITALITY

HC wil een uitgaansgelegenheid zijn die toonaangevend is op het gebied van hospitality, ofwel gastvrij en servicegericht. Om dit te bereiken wil HC de gastbeleving van medewerkers verbeteren. Bright Alley ontwikkelde een online game die de start vormt van een groter traject.

Een heuse promotietour met live speelrondes in de verschillende vestigingen zorgde voor aandacht voor de online game. De game heeft als doel medewerkers bewust te maken van gastenbeleving door oplossingen te bedenken voor hospitalitydilemma's. Net als in de quiz Vijf tegen Vijf ziet de speler daarna of zijn antwoord overeenkomt met de antwoorden die gasten hebben gegeven. Hoe meer overeenkomsten, des te meer punten worden verzameld. De beste spelers streden tegen elkaar in de landelijke finale in de HC-vestiging in Amsterdam. De winnaars van die avond, gepresenteerd door Peter Jan Rens, gingen uiteindelijk naar huis met een bon voor een exclusief diner inclusief overnachting.


De combinatie van offline en online spelen zal ook in de volgende projectfase worden ingezet. Na bewustwording van hospitality, volgt dan een verdiepingsslag waarin inzichten van collega's de spelers helpen om als team verder te komen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.