Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-05-2011 | Article Rating | (0) reacties

Eindexamens voorbereiden met gratis app

Eindexamens voorbereiden met gratis app
Op 16 mei beginnen de centraal schriftelijke eindexamens. Examenkandidaten kunnen zich voorbereiden met de gratis ExamenApp van Eindexamens.nu.

De ExamenApp bevat een database met ruim 51.000 officiële examenvragen voor in totaal 81 examenvakken op alle schoolniveaus. Niet alleen gangbare vakken als Nederlands, Engels, biologie of scheikunde, maar ook vakken waar slechts weinig examenkandidaten aan deelnemen, zoals Spaans en filosofie, kunnen met de ExamenApp geoefend worden. In totaal kunnen meer dan 1.400 verschillende examens gemaakt worden.

De examenkandidaat krijgt met de ExamenApp direct inzicht in de resultaten van het harde werken. Met behulp van de officiële methode van het College voor Examens wordt een exacte berekening van het cijfer gemaakt. Deze berekening wordt ook toegepast op oudere examenvragen.

De ExamenApp is een applicatie, die zonder problemen te gebruiken is op verschillende platformen, zoals Windows, Apple en Linux. De ExamenApp kan gratis gedownload en gebruikt worden via www.eindexamens.nu of www.examenapp.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.