Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 13-04-2011 | Article Rating | (0) reacties

Intel investeert in educatieve tablet

De dualscreen-tablet van Kno (Knowledge) leek ten dode opgeschreven, maar Intel geeft de kruising tussen een e-book en een tablet een nieuwe kans, meldt Computerworld.

Het bedrijf investeert 20 miljoen dollar in de educatieve startup. Kno presenteerde vorige zomer een dualscreen 14 inch tablet, maar investeerders bleven weg. Nu Intel een flinke zak geld op tafel heeft gelegd – deels voor de rechten op de hardwaredesigns – zou het goed kunnen dat de megatablet binnenkort alsnog werkelijkheid wordt.

Intel is in Kno geïnteresseerd geraakt omdat het in de educatieve markt enorme potentie ziet. “De toegenomen consumptie van digitale content is doorgedrongen in de markt voor leermateriaal. Het biedt een interessante kans om technologisch te innoveren en de manier waarop 1,4 miljard studenten leren te veranderen”, zegt Intel VP Arvind Sodhani.

Lees meer bij Computerworld


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.