Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-04-2011 | Article Rating | (0) reacties

158 inzendingen voor Innovatieregelingen

De Innovatieregelingen 2011 hebben 158 projectvoorstellen opgeleverd voor innovatieve ICT-experimenten in het onderwijs.

Op 29 april wordt bekend welke projecten een stimuleringsbijdrage krijgen.

Tot 1 april konden onderwijsinstellingen voorstellen indienen voor de Innovatieregelingen 2011 van het SURFnet/Kennisnet Innovatieprogramma. De voorstellen moesten aansluiten bij de thema's: Leren op afstand/Online samenwerken, Augmented reality, Nieuwe videotoepassingen en 4K-video.

Het Innovatieprogramma wil hiermee innovatieve ICT-experimenten stimuleren die een onderwijskundig relevant probleem oplossen. Voor een innovatief project ontvangt een onderwijsinstelling een stimuleringsbijdrage van maximaal 10.000 euro. Maximaal 36 projecten, gekozen door een jury van experts uit het onderwijsveld, ontvangen deze subsidie. Op 29 april maken SURFnet en Kennisnet bekend welke projecten dat zijn.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.