Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 28-03-2011 | Article Rating | (0) reacties

NVS-NVL start materialenbank voor zorgcoördinatoren

De Nederlandse Vereniging van Schooldecanen en Leerlingbegeleiders (NVS-NVL) is van start gegaan met de opbouw van een materialenbank voor zorgcoördinatoren.

Uit bijdragen in het forum van de Linkedin groep “De zorgcoördinator in positie” blijkt dat daaraan behoefte bestaat, zegt de NVS-NVL. Veel VO-scholen publiceren hun zorgplan op internet. Ze doen dat op hun eigen website of via het project Vensters voor Verantwoording van de VO-raad.  Zorgcoördinatoren kunnen in de zorgplannen van andere scholen inspiratie opdoen voor de inrichting van de zorgstructuur van hun eigen school. Via de materialenbank worden al die zorgplannen op één plek overzichtelijk bij elkaar gebracht.

Wat voor zorgplannen geldt, geldt ook voor veel andere materialen die zorgcoördinatoren onder hun beheer hebben, zoals protocollen, beleidsnotities, zorgkaarten of procedures. Ook die zijn welkom op www.leerlingzorgcoordinator.nl.

Het is de bedoeling dat de materialenbank door zorgcoördinatoren zelf gevuld wordt. Beoordeling van de bruikbaarheid van het materiaal wordt aan de gebruikers van de materialenbank overgelaten.

Bron: NVS-NVL


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.