Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 17-03-2011 | Article Rating | (0) reacties

Zorg Leren lanceert nieuwe e-learning krant

De e-learning krant van het Zorg Leren e-learning netwerk blijkt een succes: het eerste exemplaar van de tweede druk is uitgereikt.

De uitreiking vond plaats op de deelnemersbijeenkomst van het Zorg Leren netwerk. Deze werd bijgewoond door tientallen e-learning experts uit de Nederlandse zorgsector. In de e-learning krant van het Zorg Leren netwerk wordt het thema ‘e-learning in de zorg’ uitvoerig belicht. Het Zorg Leren netwerk bestrijkt circa 60.000 individuele professionals in de sectoren Ziekenhuizen, GGZ en VV&T.

E-learning praktijkverhalen

De vernieuwde krant van het Zorg Leren netwerk is uitgebreid met een aantal praktijkverhalen over de toepassing van e-learning in de zorg. Deskundigen van onder andere het MUMC en GGZ-instellingen als Emergis en Zuidwester leverden inhoudelijke bijdrages. Ook Raet geeft als leverancier van HR- en salarissystemen haar visie op het fenomeen e-learning en de invloed daarvan op HR-beleid in zorgorganisaties. De nieuwe krant wordt deze week verspreid onder duizenden bezoekers van de Zorg & ICT Beurs in Utrecht.

Zorg Leren, het e-learning netwerk van samenwerkende ziekenhuizen, GGZ- en VV&T-instellingen, stimuleert sinds 2008 de toepassing van e-learning in de zorg. Zij doet dat onder andere met het aanbieden van tientallen e-learning modules, maar ook via een eigen LinkedIn groep, landelijke e-learning roadshows en de uitgifte van een krant. Meer informatie en krant bestellen via www.zorgleren.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.