Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 15-03-2011 | Article Rating | (0) reacties

TinQwise genomineerd voor ‘Instruction and Education Award’

Het project 'Greendriver' van bureau TinQwise is genomineerd voor de International Television & Film Awards van de New York Festivals. Het gaat om een nominatie in de categorie 'Instruction & Education'.

TinQwise ontwikkelde in opdracht van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) een interactieve opleiding over duurzaam rijden, gericht op  vrachtwagenchauffeurs. De cursus bestaat uit e-learningmodules, praktijkopdrachten en werksessies.

In de e-learning staan drie verschillende personages centraal. Een directeur, een vrachtwagenchauffeur en een monteur. Alledrie geven zij hun visie op de verschillende vraagstukken rondom duurzaam rijden. Zo krijgt de deelnemer meer inzicht in de belangen die op verschillende niveaus spelen.Via interactieve vraagvormen wordt de cursist betrokken en om zijn mening gevraagd. 

De training is gekoppeld aan praktijkopdrachten en werksessies waarin de deelnemer het geleerde oefent. Hij wordt met praktische tips en opdrachten op pad gestuurd om zo gaandeweg  als vanzelf zuiniger te gaan rijden.

Meer dan 35 landen doen mee aan de internationale competitie van de New York Festivals. Op 12 april worden de winnaars bekendgemaakt.

Een demo van Greendriver is te zien op: http://www.youtube.com/watch?v=xI6jRM7PIEs


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.