Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-03-2011 | Article Rating | (0) reacties

Congres over jeugd, opvoeding en mediawijsheid

Op 30 maart wordt het Nationaal MediaCoach Congres gehouden. Het congres over opvoeding en media richt zich vooral op professionals uit het onderwijs, bibliotheekwezen en de jeugdhulpverlening.

De organisatie van het congres is in handen van de Nationale Opleiding MediaCoach, die sinds 2007 professionele mediacoaches opleidt. Er zijn inmiddels 550 Nationaal MediaCoaches actief.

Op 30 maart is er onder meer aandacht voor Transmedia storytelling: Liesbeth Hop onthult namens stichting Media Rakkers de 10 geheimen van transmedia storytelling (tevens het congresthema). Inclusief de speciale Donald Duck over jeugd en mobiel internet – getiteld: Wifiwijs in Duckstad.

De 21 jarige Sid van Wijk vertelt namens stichting De Kinderconsument hoe hij cold turkey is afgekickt van World of Warcraft, maar ook hoe fascinerend deze game is. Namens de netwerksite Hyves licht Lisette Abercrombie voor over o.a. online privacy op Hyves en de aantrekkingskracht op jeugd van dit sociale medium, nu ook via je mobieltje. Auteur Rian Visser toont haar boek (verschenen bij Gottmer) Timo op de iPad, óók voor volwassenen. Videobedrijf JVtv geeft een kijkje in de wereld van educatieve lesprogramma's.

Klik hier voor meer informatie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.