Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 11-04-2011 | Article Rating | (0) reacties

POSITIEF EFFECT SCHOLING THE NEXT PAGE AANGETOOND!

In 2009/2010 ontwikkelde Bright Alley samen The Next Page een
e-Academy met diverse e-learningcursussen op het gebied van kindermishandeling. The Next Page heeft onderzoek laten doen naar de effectiviteit van de nascholing door middel van e-learning.

Bron: The Next Page nieuwsbrief januari 2011
De resultaten van het onderzoek dat The Next Page liet doen naar het effect van nascholing met haar e-modules zijn inmiddels bekend. Het onderzoek is uniek, het is zo opgezet dat er een vergelijking gemaakt is tussen verpleegkundigen die de e-module 'Signaleren van kindermishandeling' volgden en verpleegkundigen die voorlichtingsbijeenkomsten hadden gevolgd. Er is nog weinig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van e-learning. Bovendien werd bij eerder onderzoek vrijwel nooit gekeken naar de effecten op het dagelijks handelen. Klik hier voor publicatie over de resultaten van het onderzoek in Archives of Disease in Childhood.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.