Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 04-04-2011 | Article Rating | (0) reacties

BRIGHT ALLEY REALISEERT KPMG GAME

Hoe ga jij om met de beveiliging van vertrouwelijke (cliënt) informatie, medewerkers en eigendommen? Bij KPMG staan kwaliteit en het belang van de klant voorop. Om deze reden wilde KPMG een e-learning ontwikkelen die het beveiligingsbewustzijn bij haar werknemers verhoogt, op net even een andere manier dan gebruikelijk. Met die opdracht heeft Bright Alley een game ontworpen voor de kritische professionals van KPMG. Een awareness game die inzicht geeft in de dreiging en de mogelijke gevolgen van hun (gebrek aan) acties op de bedrijfsvoering van KPMG.

In de game kruipt de werknemer in de huid van de hoofdpersoon Nick Dilbert die betrokken is bij een grote internationale opdracht. Het is zijn taak om de opdracht tot een goed einde te brengen. Nick krijgt verschillende dilemma's waarbij hij moet letten op de criteria productiviteit, sociale status, business opportunities en kwaliteit… Maar, er is een vijfde, alles bepalend geheim criterium: veiligheidsbewustzijn. Wat ogenschijnlijk een goede keuze lijkt kan later blijken desastreus te zijn voor het slagen van de opdracht.

Maak je één foute keuze dan gaat de deal niet door. Wat is er misgegaan? Hoe kon dat gebeuren? De situatie wordt uitgelegd en via video-flashbacks krijg je te zien waar je risico hebt gelopen en wat de gevolgen van je handelingen waren.

Bright Alley heeft gekozen voor een attractieve driedimensionale weergave van de game die de realistische casussen met behulp van video levensecht maken. De kernwoorden van de game zijn niet voor niets: verrassend, prikkelend, spannend en fun.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik de Jong:
06 205 416 81.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.