Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 07-03-2011 | Article Rating | (0) reacties

LUNCHSESSIE 'HET NIEUWE LEREN'

Ook dit jaar organiseert Bright Alley weer een serie lunchsessies rondom verschillende e-learningthema's. In deze sessies kunnen deelnemers die ervaring hebben met e-learning hun aanpak en bevindingen uitwisselen. Geïnteresseerden in e-learning kunnen zien en horen wat er allemaal mogelijk is en met elkaar in gesprek gaan. Van onze kant brengen wij relevante voorbeelden en praktijkervaring in. Op dinsdag 15 maart starten wij met het thema 'Het Nieuwe Leren'.

  
 
Het nieuwe leren is een niet te stuiten trend in de wereld van opleidingen. Hoe leren we anno 2011? Wat betekent de opkomst van informeel leren voor de ontwikkeling van leermateriaal? Van "fois gras"-leren naar "scharrel"-leren. Het nieuwe leren is een van de speerpunten van Bright Alley. Waarom zou u er aan beginnen? In deze lunchsessie geven wij een overzicht van de ontwikkelingen op dit gebied en gaan wij open het gesprek aan over uw en onze ervaringen.

De lunchsessie vindt plaats van 12.00 tot 14.00 uur in ons kantoorpand aan het Herculesplein 80 in Utrecht. Deelname en parkeren is gratis. U kunt zich inschrijven via het aanmeldformulier; voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Dorien de Rond - (030) 21 23 200. Wacht u niet te lang met inschrijven, het aantal plaatsen aan onze lunchtafel is beperkt.

Graag tot ziens op 15 maart!

Het volledige overzicht van al onze lunchsessies is te vinden op www.brightalley.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.