Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 21-02-2011 | Article Rating | (0) reacties

BRIGHT ALLEY KALENDER 2011

2010 is voor ons een bijzonder jaar om op terug te kijken. Een jaar waarin we voor lerend Nederland een arsenaal aan aansprekende leeroplossingen hebben gerealiseerd. Eveneens hebben we mooie ontmoetingen gehad over leervraagstukken. Wij denken met veel plezier terug aan de lunchsessies in Utrecht waarin we diverse
e-learningthema's hebben besproken. En natuurlijk aan Playtime! Ons jaarlijks seminar over actuele ontwikkelingen. E-learning en serious games zijn niet meer weg te denken als opleidingsinstrument en wij verwachten dat in 2011 de vraag hiernaar alleen maar zal toenemen.

Wij kijken vooruit naar een mooi jaar en willen je daarin graag meenemen, door middel van een digitale scheurkalender. Op www.brightalley.nl/kalender bieden de mensen van Bright Alley je een wekelijks 'oh ja'-moment met onze tips & tricks voor aansprekende en succesvolle e-learning. Bij Windows 98 en XP is het mogelijk om deze kalender als achtergrond in te stellen op je bureaublad, heb je daar interesse in? Klik dan hier voor de instructies.

Scheur mee door de tijd met Bright Alley. We kijken vooruit en hebben enorm veel zin om komend jaar samen te werken aan nieuwe toonaangevende leeroplossingen.

Amarens ~ Alexander ~ Arie ~ Arnoud ~ Caspar ~ Christina ~ Dorien ~ Eefje ~ Erik ~ Gerda ~ Guido ~ Harmen ~ Harmke ~ Jaël ~ Janneke ~ Jeroen ~ Job ~ Jolanda ~ Kim ~ Lennard ~ Leo ~ Luuk ~ Maarten ~ Mark ~ Marieke ~ Marijn ~ Martijn ~ Patrick ~ Peter ~ Pim ~ Rene ~ Romina ~ Steven ~ Steven ~ Stefan ~ Suzanne ~ Yvonne


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.