Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 17-02-2011 | Article Rating | (0) reacties

'Datingsite' voor e-learning in de zorg

'Datingsite' voor e-learning in de zorg

Samen met ziekenhuizen en zorginstellingen lanceert PAT Learning Solutions het online platform www.zorg-succes.nl, voor uitwisseling van e-learning.

Sinds deze week kunnen zorginstellingen via het gratis toegankelijke platform ZorgSucces hun content, kennis en kunde voor e-learning onderling ruilen of verkopen. PAT Learning Solutions stimuleert gratis content door al haar eigen leermiddelen voor ruilen aan te bieden.

Naast de instellingen zelf, kunnen ook andere aanbieders van content zich op ZorgSucces profileren. Bohn Stafleu van Loghum, uitgeverij voor de zorg, is de eerste officiële business partner van ZorgSucces en biedt haar digitale content aan via het platform.

“In de loop van de tijd zagen we dat alle ziekenhuizen dezelfde content-behoefte hadden", zegt Bas Frederiks, coördinator JBZ-leerplein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. "Sommigen van ons hebben inmiddels zoveel ervaring met het inrichten van leerprocessen, dat we die kennis en kunde willen hergebruiken. We hebben PAT Learning Solutions gevraagd om daarvoor een uitwisselingsplatform te bouwen. We zijn dan ook erg blij dat ZorgSucces nu gelanceerd wordt. Dit gaat ons veel tijd en geld besparen. Daardoor kunnen we ons richten op andere leerprocessen.”

https://www.zorg-succes.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.