Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-02-2011 | Article Rating | (0) reacties

'Babbel' krijgt Europese e-learningprijs

De educatieve taalsite www.babbel.com heeft tijdens de conferentie Learntec in Karlsruhe de European Award for Technology Supported Learning gewonnen.

De jury noemde het e-learningplatform de "beste technische implementatie" van meer dan zeventig ingediende e-learningprojecten.

De jury prees vooral de Babbel-applicatie voor de iPhone, iPad en iPod Touch en de hoge kwaliteit van het online materiaal. De leermethoden van Babbel passen goed bij de recente trend van microlearning en zijn een voorbeeld van hoe "conventionele leersystemen mobieler, flexibeler en gebruiksvriendelijker" gemaakt kunnen worden, aldus de jury.

Met Babbel kan de gebruiker beginnerscursussen volgen, grammatica oefenen en zijn woordenschat uitbreiden. Met spraakherkenningstechnologie in de browser of op de iPhone kan de gebruiker zijn uitspraak vergelijken met die van een native speaker.

Bron: Persbericht


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.