Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Stoas Learning BV | 25-01-2011 | Article Rating | (1) reacties

Stoas Learning nieuwe partner voor easygenerator

Rotterdam – januari 2011.

Stoas Learning en easygenerator zijn een partnership aangegaan, waarbij Stoas Learning het online e-Learning auteurs platform van easygenerator zal gaan vermarkten en  ondersteunen op de Nederlandse markt.

Na een intensief selectieproces dat een aantal maanden heeft geduurd, heeft Stoas Learning besloten officieel partner te worden van easygenerator. Stoas Learning zal het online auteursplatform van easygenerator gaan verkopen en zal de eerste en tweede lijns support voor deze klanten op zich nemen. De contracten hiervoor zijn getekend door Martin van den Broek (commercieel directeur Stoas Learning) en Kasper Spiro (CEO easygenerator).

Martin van den Broek: “Wij zochten naar een auteurstool die rijk is aan functionaliteit, maar toch eenvoudig in gebruik. Dat hebben wij gevonden in easygenerator. Het maken van goede e-Learning content is ons vak. Easygenerator is het ideale hulpmiddel. Te meer omdat we de auteursomgeving van easygenerator ook aan onze klanten uit kunnen leveren. Zij kunnen dan zelf eenvoudig hun e-Learning content onderhouden.”

Kasper Spiro zegt hierover: “Stoas Learning is in Nederland het leidende bedrijf op het gebied van verkoop en implementatie van Learning Technology. Wij zijn heel blij dat Stoas Learning voor easygenerator heeft gekozen. Dit versterkt onze marktpositie in Nederland verder. Voor ons is dit een strategisch partnership. Het geeft ook aan dat we met easygenerator een onderscheidend product in de markt hebben.”

Bij de selectieprocedure van een nieuwe auteursomgeving heeft Stoas Learning nog een aantal wensen en ideeën kenbaar gemaakt voor verdere productontwikkeling van easygenerator. Het tekent de goede samenwerking dat al deze zaken al in de eerst volgende versie (7.3) van easygenerator zullen zijn gerealiseerd.

Meer informatie over easygenerator vindt u op www.easygenerator.com.

Meer weten over de mogelijkheden van easygenerator voor uw organisatie? Neem contact op met Stoas Learning via tel. 0317 – 472 711 of e-mail info@stoas.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Easy Generator
Van Easy Generator | 27-01-2011
Dit klinkt als een veelbelovende samenwerking! Als webredacteur en tekstschrijver ben ik wel benieuwd naar de mogelijkheden van Easygenerator.
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.