Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 25-01-2011 | Article Rating | (1) reacties

Onderwijstentoonstelling van start

Vandaag gaat de tweejaarlijkse onderwijsbeurs NOT van start. Diverse bedrijven en organisaties die zich bezighouden met ICT en onderwijs zijn aanwezig.

De stichting Kennisnet heeft een speciale website not.kennisnet.nl gelanceerd, een verzamelpagina met nieuws, reacties, foto's, aankondigingen, video's en meer van wat gebeurt op de NOT in het algemeen en de Kennisnetstand in het bijzonder.

Uitgeverij Malmberg lanceert een unieke methode genaamd Slimmerkunde op de NOT. Slimmerkunde leert leerlingen en docenten in het voortgezet onderwijs en MBO over slim gebruik van internet en social media. Slimmerkunde geeft steeds de beste en actuele tips over zaken als het zoeken van informatie, omgaan met blogs of veilig internetten.

Het online leerprogramma Squla presenteert op de NOT 'Squla in de Klas', een programma dat methodeonafhankelijk is en inzetbaar op alle scholen in Nederland. Met meer dan 20.000 vragen maakt Squla leren leuker voor de kinderen en leerkrachten.

Er zijn verschillende producenten van educatieve games aanwezig en bezoekers kunnen dagelijks naar lezingen van exposanten over onderwijs en ICT.

Meer informatie over exposanten, activiteiten en lezingen is te vinden op www.not-online.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Crashgap
Van Crashgap | 10-12-2015
Enorm goed initiatief!
Onderwijsbeurs NOT is een goed initiatief om leerlingen en docenten op een hoger niveau te tillen door moderne technologie te gebruiken, met name internet en social media zijn hierbij belangrijke kanalen waar men veel aan kan hebben.

Met deze gedachte is crashgap ook ontstaan. Door de vraag van studenten en professionals naar informatie op diverse vakgebieden.

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in deze gratis social platform, surf naar http://www.crashgap.com

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.