Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-01-2011 | Article Rating | (0) reacties

Social learning platform wint MKB Best Choice Award

Het online social learning platform icttrainingen.nl heeft een MKB Best Choice Award gewonnen. De award is toegekend door Winmagpro, het ICT magazine voor het MKB.

Icttrainingen.nl biedt trainingen voor zowel startende als ervaren it'ers, onder meer op de gebieden systeembeheer, netwerkbeheer en software-ontwikkeling.

Op het social learning platform icttrainingen.nl worden online trainingen gecombineerd met een kenniscommunity voor en door ICT-professionals. Het doel is de continue kennisontwikkeling van de moderne it’er te ondersteunen.
Met Icttrainingen.nl houdt een professional zelf controle over het leerproces. Hij bepaalt zelf waar en wanneer hij een training volgt. Dit kan in één keer of verspreid over meerdere weken. Vanaf iedere locatie en afgestemd op de eigen agenda.

Bron: Persbericht/Winmagpro


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.