Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 31-01-2011 | Article Rating | (0) reacties

NIEUWE MAANDELIJKSE MOODLE NIEUWSBRIEF: MOODLE-MOVES (M&M'S)

Er zijn veel ontwikkelingen en berichtgevingen rondom Moodle, het meest gebruikte open source leermanagementsysteem (LMS) ter wereld. Om deze berichtgeving overzichtelijk en toegankelijk te maken is Luuk Terbeek, ontwerper bij Bright Alley en tevens bestuurslid van de Nederlandstalige Moodle-vereniging Ned-Moove, een nieuwe maandelijkse Moodle nieuwsbrief begonnen.

 
De nieuwsbrief draagt de toepasselijke naam Moodle-Moves, of kortweg M&M's. Het frisse logo is ontworpen door Yvonne Brinkman (grafisch ontwerper bij Bright Alley). Moodle-Moves bevat iedere maand vijf highlights. Deze vijf highlights vormen een selectie van berichtgeving afkomstig uit alle windstreken van de wereld, vanuit en rondom Moodle. Moodle-Moves biedt je hiermee een helder en bondig overzicht van de meest spraakmakende ontwikkelingen rondom Moodle, zodat je altijd op de hoogte bent.

Abonneren op deze nieuwsbrief doe je bijvoorbeeld via RSS. Klik hier om de eerste editie van Moodle-Moves te lezen. Veel leesplezier gewenst!


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.