Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 27-12-2010 | Article Rating | (0) reacties

E-LEARNING POPULAIR OP PERFORMA

De aantrekkelijke en kleurrijke stand van Bright Alley op Performa is ook dit jaar weer druk bezocht. Deze jaarlijkse vakbeurs voor bedrijfsopleidingen en human resources had dit keer als thema 'To Connect'.


 

Opvallend was de enorme belangstelling voor creatieve e-learning en serious games, die afwijken van de standaard e-learning. Veel vraag was er naar het ontwikkelen van e-learning, zowel praktisch ('wat kan er allemaal') als didactisch ('welke opleidingstypen zijn geschikt'). Ook vragen over leerplatformen en leeromgevingen werden vaak gesteld, veelal vanuit de gedachte om de bestaande kennis in een organisatie te delen en centraal beschikbaar te stellen.

Wat ons ook opviel is dat de Performa in de loop van de jaren is veranderd in volume en in type aanbieders. Digitaal leren neemt een steeds grotere plaats in op de leermiddelenmarkt. Ook de beschikbaarheid van e-learning op andere 'devices', zoals iPad en smartphones is in opkomst. Een ontwikkeling waar u natuurlijk ook bij Bright Alley voor aan het goede adres bent.

Op 12 en 13 oktober 2011 staat Bright Alley voor de tiende(!) keer op de Performa. Noteer nu al in uw agenda. U bent van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marieke Tinnemans:
030 21 23 248 of via marieke.tinnemans@brightalley.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.