Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 20-12-2010 | Article Rating | (0) reacties

GROTE OPKOMST BIJ LUNCHSESSIE

De goedgevulde tafels zorgden ervoor dat mensen al snel met elkaar in gesprek kwamen. De groep aanwezigen bestond uit bestaande klanten, nieuwe klanten, hernieuwde contacten en andere geïnteresseerden, afkomstig uit diverse branches, zoals zorg en financiële dienstverlening.

Nadat de eerste trek was gestild, gingen de deelnemers in groepjes aan de slag met de opdracht activiteiten te bedenken die nodig zijn bij het maken van e-learning. In korte presentaties werden de ideeën gedeeld en vulden de verschillende groepjes elkaar aan, waarbij ook aandacht was voor zaken als implementatie, beleid en testen van e-learning. Onze consultant Marieke Tinnemans gaf vervolgens haar visie op het maken van e-learning.

De sessie bracht veel teweeg, wat bleek uit de vele vragen, discussies en gesprekken die na afloop van de presentatie losbarstten. Men wilde vooral graag meer weten over het evalueren en testen van e-learning. Voor deze bijeenkomst was de evaluatie in elk geval duidelijk: bijna iedereen vond de lunchsessie aansluiten bij hun interesse, ruim tachtig procent van de deelnemers vond de opgedane kennis bruikbaar voor de eigen werksituatie, en iedereen beoordeelde de opzet en organisatie als positief, zoals blijkt uit enkele uitspraken van deelnemers: 'bijzonder initiatief, ik neem er altijd iets van mee', 'vond het leuk, praktisch, bruikbare tips', 'nuttig om weer eens zaken op een rijtje te zetten en ervaringen uit te kunnen wisselen'.

Voor meer informatie over de inhoud van deze lunchsessie kunt u contact opnemen met Marieke Tinnemans: 030 21 23 248 of via marieke.tinnemans@brightalley.nl.

Lunchsessie bijwonen
Wilt u ook eens een lunchsessie bijwonen? De eerstvolgende sessie is dinsdag 14 december en zal gaan over Blended learning, de combinatie van e-learningoplossingen en face-to-face-trainingen. Kijk op onze website www.brightalley.nl onder de optie Lunchsessies. Hier vindt u meer informatie en kunt u zich ook aanmelden.

De sessies vinden plaats in ons pand aan het Herculesplein in Utrecht van 12.00 tot 14.00 uur. Deelname aan de lunchsessies is gratis.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.