Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 10-01-2011 | Article Rating | (0) reacties

ZEER SUCCESVOLLE PILOT CYBERCRIME!

Samen met het Interregionaal Bureau Digitale Expertise (IBDE) ontwikkelde Bright Alley voor de medewerkers van Service & Intake bij de politie de e-learningtraining Cybercrime. De training start met testimonials van slachtoffers en een spel waarin de cursist op een speelse manier kennis maakt met cybercrime. Aansluitend volgt de module waarin de cursist zich verder verdiept in de diverse vormen van cybercrime en leert om de verschillende meldingen op de juiste manier af te handelen. De evaluatie van de pilot in twee regio's leverde een zeer positief resultaat; zowel de inhoud, de vorm, als de mogelijkheid om thuis de training te volgen werden zeer goed beoordeeld! De landelijke implementatie wordt vol vertrouwen voorbereid; vanaf 2011 kunnen alle politiekorpsen de training in gaan zetten. Hierdoor kunnen melders van cybercrime beter geholpen worden en krijgt de opsporing een grotere kans van slagen!

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Amarens Bakker: 030 21 23 250 via amarens.bakker@brightalley.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.