Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 14-12-2010 | Article Rating | (0) reacties

PLAYTIME! SEMINAR GROOT SUCCES


'Weet wat er speelt in e-learning', dat was onze oproep aan klanten en relaties bij de uitnodiging voor ons seminar op 29 september 2010. De interesse in de verschillende actuele thema's en workshops was overweldigend met ruim honderd enthousiaste aanmeldingen.

 

De deelnemers kwamen met verschillende verwachtingen: inspiratie opdoen, meer leren, nieuwe inzichten krijgen, spelen met nieuwe media, verdieping, ontdekken, prikkelen. Ons aanbod was zo divers mogelijk: zelf voelen, ervaren en beleven door te spelen met sociale media en het zelf maken van een e-learningontwerp in de workshop Shaken, not stirred... Kennis opdoen of verdiepen door te kijken naar voorbeelden van Augmented Reality, Moodle (2.0), Leren 2.0 en Video in e-learning. Het enthousiasme waarmee de deelnemers in de seminars en workshops participeerden heeft ons veel inspiratie gegeven!

Veel klanten en relaties hebben de kans genomen om tijdens de afsluitende borrel ervaringen uit te wisselen en bij te praten. En natuurlijk de uitreiking van de 'Bright Alley E-learning Award' mee te maken. De bedenkers van het beste concept voor een e-learning voor 'Cocktails maken' gingen naar huis met de Award en een cocktailshaker.


 

Met de presentaties, de fotopresentatie en het videoverslag op onze website www.brightalley.nl geven wij graag een terugblik op Playtime! De inbreng en feedback van alle bezoekers hebben de dag tot een groot succes gemaakt, die wij volgend jaar zeker zullen herhalen. Uiteraard zijn daar weer alle geïnteresseerden van harte welkom.

Wilt u zich nu al aanmelden voor het Bright Alley-seminar 2011, of wilt u meer informatie over specifieke e-learningvragen of onze lunchsessies? Bel ons op nummer 030 21 23 200 of stuur een mail naar elearning@brightalley.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.