Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 17-01-2011 | Article Rating | (0) reacties

NOKIA CURSUSSEN ONLINE IN MOODLE

Nokia keek tegen een uitdaging aan. Het bedrijf had twee SCORM-cursussen, een Engelstalige en een Franstalige, die zij zo snel mogelijk online beschikbaar wilde hebben. In samenwerking met Performance Solutions heeft Bright Alley binnen twee weken de betreffende cursussen online gekregen.

Om dit te bewerkstelligen heeft Bright Alley hiervoor bij Nokia in twee talen (Engels en Frans) het leermanagementsysteem (LMS) Moodle geïmplementeerd. Performance Solutions heeft hiervoor een 'landingspagina'* gemaakt. Vanaf deze pagina kunnen gebruikers rechtstreeks naar de gewenste cursus via een zogenaamde deeplink. Zo heeft Bright Alley het probleem snel opgelost!

Voor meer informatie over dit project, kunt u contact opnemen met Erik de Jong: 030 21 23 227 of erik.dejong@brightalley.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.