Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van ISM Learning & InBrain | 07-12-2010 | Article Rating | (0) reacties

Groot nieuws rondom EasyGenerator

Rotterdam – November 2010. Sinds EasyGenerator vorig jaar voor het eerst als online tool op de markt werd gebracht, is er een hoop veranderd. Nieuwe partners en klanten raakten geïnteresseerd en features werden toegevoegd. Dit toonde aan dat de markt behoefte heeft aan Easy maar toch betaalbare online auteursomgevingen. Om hier op in te spelen en het bereik van EasyGenerator te vergroten, worden er nieuwe investeringen gedaan, en treedt er een nieuwe CEO aan.

Per 1 december 2010 zal Kasper Spiro het huidige team gaan versterken als CEO. EasyGenerator zal een apart label worden, aangestuurd door Kasper. Samen met het team zal hij het merk, maar vooral het product nog verder gaan verbeteren.

Kasper zegt hierover: “… Ik heb veel ervaring met auteursomgevingen, ik ben de grondlegger geweest van zowel Seven Steps als Writeplace. Daarom ben ik altijd geïnteresseerd als ik nieuwe tools tegen kom, en deze keer werd ik echt enthousiast van wat ik zag… We hebben een ambitieus plan: het doel is om EasyGenerator een van de leidende e-learning auteursomgevingen te maken in de wereld. De eerste stap is om EasyGenerator af te scheiden van Sana Software en verder te gaan onder eigen naam: EasyGenerator.”

De komende maanden zullen zeer interessant worden, er worden nieuwe features ontwikkeld, voornamelijk gericht op gebruikersgemak, workflow en versiebeheer zodat gebruikers nog meer voordeel hebben van het feit dat ze online samen kunnen werken aan een cursus. Ook de marketing en de prijs zullen worden aangepast.

Het blijft onze missie om het Easy te houden, dit is al meer dan 10 jaar de belangrijkste eigenschap van EasyGenerator. Wanneer u meer informatie wenst over EasyGenerator, of deze ontwikkelingen in het bijzonder, dan kunt u ons volgen op twitter (http://twitter.com/easygenerator) of op onze binnenkort vernieuwde website www.easygenerator.com 

Bedrijfsinformatie

EasyGenerator is een onafhankelijk bedrijf binnen de ISM groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, het ontwikkelteam in Oekraine. Wij zijn 100% gefocused op onze online e-Learning authoring solution: EasyGenerator. Onze missie is tweezijdig. Wij willen e-Learning zoals we het kennen innoveren; we willen het veel dynamischer en adaptiever maken. En we willen het simpel houden, onze slogan is: We simplify e-learning development.

http://easybloggers.wordpress.com  en www.KasperSpiro.com  


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.