Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van FLOWSPARKS | 06-10-2010 | Article Rating | (0) reacties

Internet & Social Network Search

E-learningopleiding Internet & Social Network Search: samenwerking met Rise Training

Internet-recruitment is niet meer weg te denken binnen de arbeidsbemiddeling. Maakt uw organisatie optimaal gebruik van alle mogelijkheden die internet biedt? En op welk vlak verschilt social media van traditionele vacaturesites waar u waarschijnlijk al gebruik van maakt? Met het oog op die actuele vragen, heeft U&I Learning in samenwerking met Rise Training (opleider in Social Media trainingen, www.rise.nl) de e-learningopleiding Internet & Social Network Search ontwikkeld.

De opleiding Internet & Social Network Search laat uw organisatie kennismaken met verschillende zoekmachines, sociale netwerken en search-methodieken. De cursist leert efficiënt zoeken op internet, optimaal gebruik maken van hulpmiddelen en doelgericht benaderen van werkzoekenden. Via e-learning leert de cursist in eigen tempo, op zijn/haar eigen manier, op elke gewenste locatie alles over social network search.
 
Wilt u meer informatie? Wij zijn u graag van dienst! Neem contact op via de mogelijkheden links op de pagina of ga rechtstreeks naar de volgende internetpagina voor meer informatie: meer informatie.
 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.