Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 12-11-2010 | Article Rating | (0) reacties

E-learning roadshow Zorg Leren: hoge bezoekerswaardering

Dit najaar organiseerde het Zorg Leren netwerk een e-learning roadshow "voor en door de zorg". De roadshow vond plaats over de locaties van verschillende zorgorganisaties in Nederland. Via deze roadshow werden geïnteresseerden effectief, in de eigen regio en in een "echte zorg setting" over alle 'ins and outs' van e-learning in de zorg geïnformeerd. Met succes: in de schriftelijke bezoekersevaluatie zag de organisatie grote waardering terug. Zo werden de gegeven presentaties beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7,6.

Uitkomst bezoekersevaluatie

De presentaties waren afkomstig van vertegenwoordigers van onder andere het Zorg Leren netwerk, het azM/Maastricht UMC+, Medisch Centrum Alkmaar en GGZ Emergis. De roadshow werd bezocht door tientallen managers ICT, HRM en P&O uit de Cure & Care sector. Via drie korte sessies werden zij geïnformeerd over het starten, implementeren en gebruiken van e-learning in organisaties. Dat deze sessies aan de verwachtingen voldeden, blijkt uit de enthousiaste reacties die de organisatie mocht ontvangen. "De locatie van Emergis in Goes was prima geschikt, deze roadshow was informatief, uitnodigend en stimulerend, een ruime voldoende", zo meldt een ervaren hogeschooldocent. Dat de inhoud, organisatie en sfeer aan de verwachtingen voldeed bleek ook uit andere veelgehoorde reacties: "inzichtgevend", "verzorgd" en "enthousiast" werden in de bezoekersevaluatie regelmatig genoemd. Ook in de LinkedIn groep van Zorg Leren worden spontane reacties over de roadshow geplaatst.

Zorg Leren netwerk: "vernieuwend"

Zorg Leren is het eerste e-learning netwerk van samenwerkende Nederlandse zorgorganisaties, zoals ziekenhuizen, GGZ instellingen en VV&T-organisaties. Zorg Leren wil het gebruik van e-learning in de zorgsector toegankelijk maken en bevorderen. "Ik bezocht de roadshow in Alkmaar, erg interessant. Specifiek voor het Zorg Leren netwerk; ik vind dit e-learning initiatief vernieuwend en klantgedreven!", meent een vertegenwoordiger van een internationale, researchgeoriënteerde healthcare onderneming. Inmiddels wordt het Zorg Leren netwerk door diverse relevante media op de voet gevolgd. Gezien het overweldigende succes zal aan de Zorg Leren roadshow zeker een vervolg worden gegeven.

Data en locaties Roadshow 2011

Wilt u automatisch op de hoogte worden gehouden over de komende roadshows, stuur dan een e-mail met uw naam en telefoonnummer naar info@zorgleren.nl

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.