Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 09-11-2010 | Article Rating | (0) reacties

Bright Alley realiseert Financieel Rijbewijs

Op 08 novmeber is met het luiden van de gong op Beursplein 5 het Financieel Rijbewijs gelanceerd door DSI. Bright Alley heeft het educatief internetspel www.financieelrijbewijs.nl ontwikkeld in opdracht van DSI, het integriteit- en registratie-instituut van de financiële dienstverlening. In dit internetspel worden consumenten spelenderwijs geconfronteerd met de gevolgen van hun gedrag in het financiële verkeer.

Het spel is bedoeld als een compacte, praktische training bij het nemen van financiële beslissingen zoals beleggen of een hypotheek afsluiten. Een training om de consument bewust te maken van de valkuilen. Voorop staat: weet wat je aan het doen bent en gebruik je verstand. Veel voorkomende gedragsfouten zijn: onvoldoende bedenktijd nemen, verkeerde keuze van adviseur, geen vergelijkend warenonderzoek doen, slecht lezen van de aangeboden informatie en klakkeloos accepteren van voorgelegde overeenkomst. Gebleken is dat ongelukken in het financiële verkeer het levensgeluk van mensen bedreigt.

Nieuwsgierig? Speel het spel zelf op www.financieelrijbewijs.nl of neem contact op met Erik de Jong, e-learning consultant bij Bright Alley.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.