Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 01-11-2010 | Article Rating | (1) reacties

Raet gaat e-learning via HR-administratie bieden

Raet, kennisintensieve IT-dienstverlener op het gebied van HR en payroll, gaat samenwerken met The Competence Group (TCG). Hiermee komt het fenomeen 'individueel opleiden' voor zeer grote groepen professionals binnen handbereik. Cees van den Heijkant, CEO Raet: "Net als Raet is TCG marktleider in diverse marktsegmenten, waaronder de Zorg & Welzijn en het bedrijfsleven. Deze samenwerking brengt de specialisatie van twee marktleiders samen, waardoor wij een adequate totaaloplossing kunnen bieden die aansluit op het belangrijkste HR-thema van deze tijd: het effectief opleiden en ontwikkelen van medewerkers.”

 

Automatische opleidingregistratie

Organisaties die met Raet HR Beaufortof in Raet Online met de modules Raet Medewerkerontwikkelingen en Raet Opleidingsmanagement werken, kunnen direct van deze samenwerking profiteren. Gegevens in Raet Online, zoals persoonsgegevens en opleidingsaanvragen, worden verwerkt in de digitale leeromgeving TCG Academy. Toon Rijken, algemeen directeur TCG: "Na afronding van een e-learning opleiding wordt het resultaat automatisch in de Raet applicaties vastgelegd. Op deze manier geven wij samen met Raet antwoord op het meest dominante HR-vraagstuk van nu: hoe kan een organisatie haar medewerkers persoonlijk ontwikkelen en opleiden? Met de integratie van e-learning in de HR-administratie van Raet, is een gestroomlijnde oplossing ontstaan voor iedere organisatie die dit vraagstuk serieus wil aanpakken".

Meer informatie

The Competence Group, afdeling Marketing en Communicatie, telefoon (030) 256 56 25.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over The Competence Group (TCG)
TCG verhoogt het rendement van organisaties. Wij doen dat met complete en hoogwaardige oplossingen op het gebied van onderwijs, business process management en ICT. Denk hierbij aan e-learning, BPM proces software en learning management systemen (LMS). Onze oplossingen zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk van organisaties en individuele medewerkers. Intussen maken ruim 250.000 professionals uit verschillende branches enthousiast, meetbaar en succesvol gebruik van de producten van TCG.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Pieter-Jan van Schendel
Van Pieter-Jan van Schendel | 01-11-2010
Een zeer mooie samenwerking van Raet en TCG! Maar biedt deze oplossing dan ook kwalitatief hoogstaande inhoud? Wellicht dat CrossKnowledge hier wat voor kan betekenen. CrossKnowledge is van oorsprong een Frans bedrijf dat sinds korte tijd actief is in Nederland. CrossKnowledge is leverancier van online opleidingen en trainingen (e-learning) in de domeinen Leadership, Management Development en Business Skills (Persoonlijke vaardigheden). Kenmerkend is de intensieve samenwerking met diverse gerenommeerde Business Schools zoals Harvard, Insead en de London Business School voor de ontwikkeling van leerinhoud en voor faculty. In Nederland wordt samengewerkt met TiasNimbas in Tilburg. CrossKnowledge is gespecialiseerd in geavanceerde onderwijskundige concepten voor online leren waarmee cursisten (wel) geboeid blijven en het leerresultaat bijzonder hoog is.(zie www.crossknowledge.com). CrossKnowledge is Europees marktleider in de hierboven genoemde domeinen. Via diverse partners kunnen ook andere onderwerpen en thema's worden aangeboden. Voor meer info, zie www.crossknowledge.com Pieter-Jan van Schendel pieterjan.vanschendel@crossknowledge.com tel. 06-41563847
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.