Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 19-10-2010 | Article Rating | (0) reacties

Twintigste i&i Conferentie in Lunteren

Op 24 en 25 november wordt in Lunteren de twintigste i&i Conferentie gehouden. Op het programma staan  diverses workshops en presentaties.

Er zijn studenten van enkele lerarenopleidingen uitgenodigd om te laten zien wat zij doen met ICT op hun stages. In dit project worden zij begeleid door twee leden van de Programmaraad. Op beide dagen is een spannende masterclass geprogrammeerd.

De plenaire sprekers zullen de bezoekers uitdagen en tot nadenken stemmen. Ze zullen relaties leggen tussen onderwijs en maatschappelijke ontwikkelingen. Hoe kunnen we Nederland slimmer maken? Wat hebben onze kinderen nodig om aan het Nieuwe Werken te gaan? Hoe maak je de meest innovatieve school van Nederland?

George Parker vult de woensdagavond in. Hij mengt wetenschap, illusie en actualiteiten.

i&i is de vakvereniging voor informatica, informatiekunde en informatietechnologie in het voortgezet onderwijs. De doelgroepen van de vakvereniging zijn: informatica- en informatiekundedocenten, ict coördinatoren en gebruikers van ict als didactisch hulpmiddel

Meer informatie: http://www.ieniconferentie.nl/


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.