Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-10-2010 | Article Rating | (0) reacties

E-Learning Africa volgend jaar in Tanzania

E-Learning Africa, het grootste e-learningevenement van Afrika, wordt volgend jaar gehouden in Dar es Salaam in Tanzania.  Het hoofdthema van de conferentie is 'jongeren'.

"Afrika heeft het hoogste percentage jongeren in de wereld. We willen weten hoe we dit reservoir van talent het beste kunnen benutten en hoe technologie onderwijs en training kan ondersteunen", zegt een van de organisatoren in een persbericht.

Meer dan 40 procent van de Afrikaanse bevolking is jonger dan 24 jaar. Twintig procent (198 miljoen Afrikanen) is tussen 15 en 24 jaar oud. Kinderen jonger dan 15 jaar, maken nog eens 20 procent van de bevolking uit.

E-learning Africa wordt elk jaar in mei gehouden. Dit jaar was de conferentie in Zambia.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.