Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 25-10-2010 | Article Rating | (0) reacties

LUNCHSESSIE 'ZELF E-LEARNING MAKEN MET EEN AUTEURSOMGEVING'

Komt u naar onze lunchsessie 'Zelf e-learning maken met een auteursomgeving' op 9 november?

'Leuke setting! Goed gepresenteerd, erg helder.', 'Ik zou nog wel een verdieping op dit onderwerp willen.', 'Dat je meten is weten ook SMART kunt aanpakken heb ik me nooit gerealiseerd.' Dit zijn een paar van de opmerkingen die we terugkregen op onze vorige lunchsessie 'Meten is weten'. Ze geven helder weer wat we willen bereiken met onze lunchsessies: snuffelen aan een onderwerp, elkaar nieuwe inzichten geven en, wellicht, antwoord krijgen op vragen die spelen. Met daarbij enige input van Bright Alley als onderwijskundig expert, maar vooral veel inbreng van u als gebruiker van e learning.

9 november: Zelf e-learning maken met een auteursomgeving
Op 9 november willen wij met u van gedachten wisselen over het onderwerp Zelf e-learning maken met een auteursomgeving. U overweegt de aanschaf van een auteursomgeving of heeft al geïnvesteerd in een omgeving om daarmee zelf e-learning te maken. Vaak spelen dan vragen als: Hoe begin je? Waar moet je op letten bij het zelf maken van
e-learning met een auteursomgeving? Wat moet je weten voor je begint? Lenen de leerdoelen zich wel voor e-learning? De antwoorden hierop en meer komen tijdens deze lunchsessie voorbij.

Wilt u aanschuiven aan de lunchtafel? Schrijft u zich dan snel in
De lunchsessie vindt plaats op dinsdag 9 november van 12.00 tot 14.00 uur in ons kantoorpand aan het Herculesplein 80 in Utrecht. Deelname en parkeren zijn gratis. U kunt zich inschrijven via het aanmeldformulier. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Dorien de Rond - (030) 21 23 200. Wacht niet te lang met inschrijven: het aantal plaatsen aan onze lunchtafel is beperkt.

Graag tot ziens op 9 november


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.