Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 04-10-2010 | Article Rating | (0) reacties

BRIGHT ALLEY PRESENTEERT ZICH OP DE PERFORMA

Performa 2010, hét vakevenement voor HR, kunt u bezoeken op woensdag 13 en donderdag 14 oktober 2010 in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema is 'To Connect'. Bright Alley presenteert zich ook dit jaar weer als deelnemer van deze vakbeurs voor bedrijfsopleidingen en human resources.

 
 

Onze stand
Wij willen u graag ontmoeten op dit evenement en nodigen u uit om ons te bezoeken in onze stand E 301-E 303 in Hal 1. Hier staan wij klaar om u te laten zien welke oplossingen wij het afgelopen jaar hebben ontwikkeld op het gebied van e-learning en serious games. En ook om u meer te vertellen over onze andere vormen van dienstverlening.

Seminar
Op beide dagen verzorgen wij van 10.30 uur tot 10.55 uur het seminar Connected (e-)Learning in Beurstheater II:

Connected (e-)Learning
Van utopie naar werkelijkheid? Medewerkers verleiden tot leren en nieuwsgierig maken naar kennis. Het kan echt. Het Nieuwe Leren binnen handbereik, waarbij mensen elkaar motiveren om door te zetten en uitdagen om deze kennis direct toe te passen en te delen. Wij nemen u mee in een andere kijk op leren, gefaciliteerd met efficiënte e-technologie en effectieve feedbackloops tussen logische theorie en een weerbarstige dagelijkse praktijk. Learn to Connect!

Wilt u meer hierover weten? Schuif dan aan bij ons seminar.

Gratis kaarten bestellen.
U kunt voor de Performa gratis toegangskaarten bestellen, door u vóór
12 oktober te registeren via de homepage van de Perfoma, via de link 'Aanmelden Performa 2010' rechtsboven in het scherm. U kunt de relatiecode R1350 gebruiken. U ontvangt dan een bevestigingsmail, met een badge in een pdf-file. Deze badge geldt als uw gratis toegangsbewijs.

Wij hopen u te ontmoeten in de Jaarbeurs op 13 of 14 oktober (van 10.00 tot 16.00 uur). 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.