Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 15-09-2010 | Article Rating | (0) reacties

Samenwerking e-learning bedrijven zorg

L&M gaat een groot aantal e-learning zorgtrainingen van The Competence Group (TCG) in haar assortiment opnemen.

Het gaat om applicatietrainingen voor werken met een EPD, PACS, RIS en ZIS: standaard gebruikerstrainingen voor de applicaties van bijvoorbeeld ChipSoft, McKesson en PinkRoccade Healthcare. Jacco Muller van TCG: “Ook onze trainingen voor de bediening van medische apparatuur worden meegenomen. Alle e-learning modules van TCG zijn ontwikkeld in samenwerking met inhoudelijke experts. In het geval van apparatuurtrainingen zijn dat enerzijds de fabrikanten, anderzijds de gebruikers van deze apparatuur. Denk hierbij aan ziekenhuizen als het azM (MUMC+)”.

Piet van der Leer: “Onze huidige klanten kunnen hun leeromgeving uitbreiden met de modules van TCG. Deze hoogwaardige modules kunnen naadloos in onze leeromgeving worden opgenomen, ook omdat zij voldoen aan alle hedendaagse internationale e-learning normen, zoals SCORM 2004”.

Jacco Muller vult aan: “TCG stelt de individuele eindgebruiker centraal, waardoor mensen en middelen in organisaties beter worden benut. Deze samenwerking past binnen onze missie: of een organisatie nu met TCG Academy of de leeromgeving van L&M gaat werken: middelen worden beter benut omdat er niet met meerdere leeromgevingen gewerkt hoeft te worden. Bovendien behoren dubbele lasten voor support en onderhoud van koppelingen met het HRM-systeem eveneens tot het verleden”.

Bron: Persbericht


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.