Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-08-2010 | Article Rating | (0) reacties

Award voor beste IPv6-implementatie

Donderdag 25 november worden voor de tweede keer de IPv6 Awards uitgereikt aan de beste Nederlandse implementaties.

De IPv6 Task Force roept bedrijven, internet service providers, overheden, onderwijsinstellingen en ook particulieren op zich aan te melden voor de IPv6 awards 2010. Wie een toepassing op het gebied van IPv6 heeft geïmplementeerd, kan zich voor 1 november  inschrijven voor de IPv6 Awards 2010.

De winnaars ontvangen een geldprijs (bedrijven of instellingen) of laptop (particulieren). De prijzen zijn beschikbaar gesteld door: KPN, Stichting NLnet, SIDN, Stratix, SURFnet, XS4ALL.

De uitreiking van de awards zal plaatsvinden op donderdag 25 november tijdens het ECP-EPN jaarcongres in het Fortis Circustheater in Scheveningen.
Door een steeds grootschaliger gebruik van het internet raken de huidige adresreeksen op het internet (IPv4) in 2011 op. Om ervoor te zorgen dat dit niet tot problemen leidt is er een nieuw adressysteem, genaamd IPv6, bedacht.

De bij de prijs betrokken organisaties willen stimuleren dat Nederlandse bedrijven, internet service providers, overheden, onderwijsinstellingen en ook particulieren gaan beseffen dat de overstap naar dit nieuwe adressysteem noodzakelijk is en dat zij tijdig maatregelen kunnen en moeten nemen om de overstap naar IPv6 mogelijk te maken (en de kosten onder controle te houden). Goede implementaties van IPv6 kunnen volgens de IPv6 Task Force een voorbeeldfunctie hebben.

Meer informatie: http://www.ipv6-taskforce.nl/awards/


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.