Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 29-07-2010 | Article Rating | (0) reacties

Zeist krijgt Didactheek

Op 1 augustus gaat het Didactheek adviescentrum voor PO (computer)onderwijs van start in Zeist. Het centrum wil zich vooral richten op de innovatieve en didactische kant van ICT en onderwijs.

Samenwerkingsverbanden zijn aangegaan met zowel leveranciers van software (Muiswerk, Ambrasoft en EDULIGA / OWG) als hardware partners (EDUScreen).

Het cursus-aanbod voor de leerkrachten zal starten op 1 september 2010. Leerkrachten kunnen zich hier inschrijven voor diverse ict-gerelateerde cursussen. Als voorproefje kunnen leerkrachten gratis en vrijblijvend gebruik maken van een ict-gastles van een van de trainers van Didactheek. In de eigen klassensituatie wordt getoond hoe een doorsnee methode les multimediaal kan worden gegeven.

Meer informatie op www.didactheek.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.