Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-07-2010 | Article Rating | (0) reacties

Britse Open Universiteit bereikt 20 miljoen downloads op iTunes U.

De Britse Open University (OU) bereikte in juni een mijlpaal: 20 miljoen downloads via iTunes U, een sectie binnen de iTunes Store met gratis studiemateriaal van universiteiten.

De OU plaatste voor het eerst materiaal op iTunes in juni 2008. Gemiddeld worden er nu 250.000 downloads per week geteld.

Volgens de Open University gebruikt 96 procent van de downloaders het materiaal om te leren, meestal om zo de eigen studie voort te zetten. Zo'n 58 procent luistert naar de podcasts tijdens andere bezigheden. Bij de lancering in 2008, bezochten 1370 studenten de OU-websites via mobiele apparaten. In mei 2010 was dat aantal gestegen tot 11.000 unieke bezoekers, alleen in de maand mei.

Bron: Open University


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.